Informatie

Geboorte fotografie

Informatie

Bevallings of geboorte fotografie is iets wat jaren geleden niet zo bekend was. Tegenwoordig realiseren steeds meer mensen zich dat een geboorte van een kindje één van de mooiste momenten in het leven is van mensen wat nou juist bijna niet gefotografeerd wordt. Dit komt vooral door het feit dat mensen het vreemd vinden of zich niet kunnen voorstellen dat ze zo’n intiem moment met een vreemd persoon willen meemaken. Toch zult u als u zich over deze gedachte heen kunt zetten achteraf heel blij zijn met de bijzondere foto’s en herinneringen van dit zo speciale moment in uw leven.

Uiteraard nemen we van te voren precies door wat u wel en niet gefotografeerd wilt hebben. Bij geboorte fotografie probeer ik vooral een reportage te maken van alle gebeurtenissen en emoties die horen bij een bevalling. Niet enkel de kraamvrouw, maar ook de a.s. Vader, de verloskundige of eventueel andere kinderen staan centraal tijdens deze reportage. Uiteraard is de zwangere dame en het kindje wat geboren gaat worden het middelpunt van alles en gaat daar de meeste aandacht naar uit. Maar nogmaals alles is bespreekbaar.

De bevalling

Tijdens de bevalling zal ik uiteraard niet op de voorgrond staan. Daarbij komt dat één van mijn favorieten plekjes toch wel achter de kraamvrouw is zodat ik een mooi overzicht heb van alles en iedereen die direct betrokken is bij de bevalling.

“Ik deel dit met liefde, Ik was zelf bij de bevalling aanwezig en heb gezien hoe Arrianne te werk ging. Heel respectvol en bescheiden lukte het haar om prachtige momenten vast te leggen zonder te storen of in de weg te lopen. Heel knap!  Emma van Dorp” (Oma van Milou en aanwezig bij de geboorte)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via mijn site, email of telefoon nummer en whatsapp.

06-30148829
klik hier om te mailen

Kosten

Een geboorte reportage kost € 490,= euro. Dit is incl. Alle foto’s via WeTransfer. In kleur, zwart-wit en sepia. In origineel formaat. Ivm met mijn werkzaamheden in de studio hou ik maximaal 1 week vrij en zal ik in die week 100% beschikbaar zijn voor u. (Er van uitgaande dat ik zelf niet geveld wordt door ziekte uiteraard) Voor of na deze week zal ik er uiteraard ook alles aan doen bij de bevalling aanwezig te kunnen zijn en indien mogelijk verzeten ik bestaande shoots. Echter Kan ik het buiten de gereserveerde week niet garanderen.

Mocht u vragen hebben neem dan alstublieft contact met mij op.

Arrianne Rijnaard
.